Ontdek het project

Doelstellingen

Doelstellingen

We willen streven naar een scenario waarbij patiënten met CF zelf hun enzym-doseringen bepalen en aanpassen. Dit zal gebeuren door een mobiele applicatie te gebruiken.

De reden voor MyCyFAPP

De reden voor MyCyFAPP

De “raison d'etre” van dit project is de nood om een evidence based instrument te ontwikkelen dat het bestaande hiaat aanpakt en de dosering van de PERT “aangepast aan de individuele patiënt” mogelijk maakt.

Een voorspellend model

Een voorspellend model

Wij zullen een model ontwikkelen en valideren voor optimale PERT aanpassing door, voor het eerst, resultaten te integreren die bekomen werden uit in vitro en in vivo studies rond vertering.

Voordelen van MyCyFAPP

Voordelen van MyCyFAPP

De App maakt evaluatie van voeding via het dagboek van de patiënt mogelijk, geeft een voorspelling van de optimale enzymdosering per maaltijd en biedt educatieve tools voor patiënten.

Elementen

Elementen

MyCyFAPP bevat hulpmiddelen voor het zelfmanagement van patiënten, educatieve bronnen en een platform voor zorgprofessionals.

Pilotstudie

Pilotstudie

De pilotstudie suggereert dat de nieuwe methode, onderzocht in de laboratoriumstudies, betrouwbaar is en gebruikt kan worden voor klinische doeleinden.

logo DEFINITIVO copy

euflagProject funded by the European Union
under the Grant Agreement number 643806

logoehealth

MyCyFAPP is a project funded by the European Commission under the Research and Innovation Framework Programme “Horizon 2020”

Please publish modules in offcanvas position.