Doelstellingen

We willen streven naar een scenario waarbij patiënten met CF zelf hun enzym-doseringen bepalen en aanpassen. Dit zal gebeuren door een mobiele applicatie te gebruiken. Deze applicatie, ontwikkeld door het consortium, kan bijdragen aan een persoonlijke en accurate controle en monitoring van de ziekte, dankzij een continue interactie tussen de zorgverlener en de patiënt.

1.

Het ontwikkelen van verschillende instrumenten (handleidingen, spelletjes, algoritmes, …) opdat patiënten hun inname van pancreasenzymen en voeding zelf zouden kunnen beheren.

 

2.

Om inzicht te krijgen in de enzymactiviteit bij verschillende voedingsmiddelen en maaltijden, door het maagdarmstelsel van patiënten met CF te simuleren in het laboratorium, waardoor de optimale enzymdosering specifiek per voedingsmiddel of per patiënt berekend kan worden.

3.

Een gevarieerd aanbod van Apps verkrijgen, aangepast aan leeftijd en gebaseerd op de echte behoefte van de patiënt in samenwerking met de patiënt, de familie en de zorgverstrekkers

 

4.

De nieuwe app implementeren in de CF centra en op de markt brengen van mHealth Apps.

 

 

logo DEFINITIVO copy

euflagProject funded by the European Union
under the Grant Agreement number 643806

logoehealth

MyCyFAPP is a project funded by the European Commission under the Research and Innovation Framework Programme “Horizon 2020”

Please publish modules in offcanvas position.